вівторок, 1 лютого 2022 р.

Засідання №3 від 6.01.2022



Протокол №3 від 6.01.2022 року

засідання методичного об'єднання вчителів природничо-математичного циклу

Присутні:
1. Коваль Г.В., вчитель математики
2. Погрібняк О.С., вчитель фізики, інформатики, природознавства
3. Смородська С.М., вчитель хімії та біології, заступник директора з ВР
4. Хотелюк В.М., вчитель математики
5. Юрченко В.В., вчитель географії, біології та природознавства
6. Дордюк О.А., вчитель математики

Тема: Обмін досвідом: Шляхи вдосконалення роботи учителів, щодо підвищення ефективності в набутті учнями з порушеннями інтелектуального розвитку освітніх компетенцій

Мета: детально ознайомитись з різними технологіями навчання на уроках природничо-математичного циклу, розглянути можливості використання, оцінити значення

Порядок денний:
1. Доповідь «Компетентнісний підхід, як інноваційний напрямок у навчанні географії»
2. Про результати вивчення рівня викладання природничо-математичних дисциплін протягом І семестру 2020 року
3. Диференційований підхід у навчанні математики
4. Аналіз рівня успішності учнів з природничо-математичних дисциплін протягом І семестру 2020 року
5. Створення каталогу Інтернет-ресурсів

СЛУХАЛИ:

1. Вчителя географії Юрченко В.В., яка ознайомила присутніх з можливостями використання сучасних ІКТ під час виконання учнями практичних робіт. Також вчитель показала можливості роботи з дошкою та додатком SmartNotebook.
2. Керівника МО Погрібняк О.С.., яка повідомила про: результати вивчення рівня викладання предметів природничо-математичного циклу, використання педагогами МО різноманітних прийомів та методів, позакласну роботу з предметів, участь дітей в предметних конкурсах.
3. Вчителя Дордю О.А., яка ознайомила присутніх з сучасними освітніми технологіями під час вивчення математики та показала презентацію з досвіду роботи, також вчитель покахала різноманітні прийоми формування практичних математичних знань у учнів з особливостями інтелектуального розвитку.
4. Голову МО Погрібняк О.С., яка зробила аналіз семестрових контрольних робіт, навчальних досягнень учнів 5-10 класів з дисциплін природничо-математичного циклу за результатами І семестру. Вона зазначила, що робота учнів закладу за І семестр 2021-2022 навчального року оцінено відповідно до критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів основної та старшої школи.
5. Членів МО, які поділилися цікавими ресурсами, які було використано в роботі. Вчителі розглянули можливість Мій клас+ при організації дистанційного навчання.






УХВАЛИЛИ:

1. Вчителю Юрченко В.В. продовжити працювати з використанням ІКТ. Протягом ІІ семестру організувати майстер-клас для членів методичного об’єднання про можливості додатка SmartNotebook
2. Взяти до уваги інформацію Погрібняк О.С.., вчителям МО продовжити працювати по залученню дітей до участі в конкурсах, дотримуватися рекомендацій щодо викладання предметів природничо-математичного циклу. Вважати рівень викладання предметів природничо-математичного циклу достатнім.
3. Вважати роботу Дордюк О.А.. задовільною.
4. Вчителям методичного об’єднання дотримуватися критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів, для оцінювання використовувати різнорівневі завдання.
5. Продовжити роботу з пошуку інформаційних ресурсів.
Голова МО: Погрібняк О.С.

Немає коментарів:

Дописати коментар