пʼятницю, 11 січня 2019 р.

10.01.2019

Засідання 

методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу 
від 10 січня 2019 року

Порядок денний
1.Аналіз навчальних досягнень учнів з предметів природничо-математичного циклу за І семестр 2018-2019 н.р.
2.Про особливості проведення навчальних проектів з фізики. Погрібняк О.С.
3. Групова робота «Планування навчального проекту»
4. Планування тижня природничих наук з 11.02—15.02.2018р.
5. Про "Ігрові технології як засіб формування математичних компетеностей в учнів спеціальної школи" Хотелюк В.М.




СЛУХАЛИ:
1. Кондратьєву О.В., яка повідомила про те, що в школі високий відсоток учнів, які мають низький рівень знань з математики та предметів природничого циклу. Наголосила на тому, що для таких учнів потрібно скласти індивідуальну навчальну програму, яка б дозволила усунути прогалини в знаннях учнів.
2. Погрібняк О.С., яка повідомила про те,що згідно нової програми вивченння фізики для кожного класу передбачено навчальні проекти, розраховані на 1-2 уроки. Така робота в умовах нашої школи може бути проведена тільки при відповідному обладнанні кабінету та наявності доступу до мережі Інтернет.
3. Члени МО провели групову роботу з планування навчального проекту. Темою навчального проекту було обрано "Всебічний розвиток дитини". Вчителі обговорили всі "За" і "Проти" використання навчальних проектів.
4. Внесли зміни до терміну проведення тижня природничих наук чкерез відсутність вчителя географії Юрченко В.В. (навчальна відпустка) та Поцілуйко Т.М. (курсова перепідготовка)
5. Хотелюк В.М. з інформацією про використання різноманітних ігрових технологій на уроках математики в спеціальній школі. Вчитель запропонувала цікаві ігрові завдання - кругові приклади, числовиці, анаграми, алгоритми для запам'ятовування таблиці множення та додавання.



УХВАЛИЛИ:
1. Вчителям МО звернути увагу на успішність учнів з предметів. Розробити індивідуальні плани для усунення прогалин в знаннях учні з початковим рівнем знань та підвищення результативності знань.
2. Взяти до уваги інформацію Погрібняк О.С.
3. Врахувати в роботі переваги та недоліки навчальних проектів.
4. Перенести тиждень природничих наук на 11.03-15.03.2019
5. Взяти до уваги інформацію Хотелюк В.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар